Batterij Antwerpen

Batterij Antwerpen

Woont u in de buurt van Antwerpen en wil u de batterij van uw e-bike laten reviseren? Stuur uw fietsbatterij dan op naar E-Accu. E-Accu is gespecialiseerd in het reviseren van batterijen van diverse merken. Woont u toch niet in de buurt van Antwerpen? Ook geen probleem. Als u uw kapotte fietsbatterij opstuurt naar E-Accu, krijgt u de gereviseerde batterij gegarandeerd binnen de twee weken terug. Die snelheid is ons handelsmerk in de regio Antwerpen. Niemand wil zijn e-bike al te lang aan de kant laten staan, en dat hebben wij bij E-Accu goed begrepen.

Batterij revisie Antwerpen

Voor batterijrevisie in de buurt van Antwerpen en zonder lange wachttijden moet u dus bij E-Accu zijn. Revisie betekent dat uw originele fietsbatterij nagenoeg intact blijft. Enkel de energiecellen binnenin vervangen wij door nieuwe, hoogwaardige exemplaren. Uw batterij krijgt zo een tweede leven, voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Wil u meer info over batterij revisie in de buurt van Antwerpen? U leest er alles over op onze revisiepagina.

Snel uw batterij reviseren in Antwerpen?

Kunt u niet wachten om weer te gaan fietsen met uw gereviseerde batterij? Bij E-Accu bent u snel geholpen voor batterijrevisie in de buurt van Antwerpen. Onze werkwijzeis altijd dezelfde: u bestelt door op onze website uw persoonlijke gegevens en het merk en type batterij in te vullen. U krijgt van ons een bevestiging en kunt meteen daarna uw batterij opsturen naar E-Accu. Zodra we met de revisie van uw batterij bezig zijn, krijgt u tussentijdse statusupdates via e-mail. Zo volgt u iedere stap in het revisieproces. Wij proberen altijd om u de gereviseerde fietsbatterij binnen de 2 weken terug te bezorgen. De batterij is weer als nieuw en u kunt meteen weer op uw fiets springen. Snel uw fietsbatterij reviseren in de buurt van Antwerpen? Het kan dus bij E-Accu.be.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bekijk onze blogs boordevol tips over het onderhoud van uw fietsbatterij.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.