Revisie – Extra info

Fietsbatterij e-bike reviseren

U heeft al vele kilometers met plezier rondgereden op uw e-bike. Door de trapondersteuning kunt u mooie ritten maken. Maar nu bent u op het punt gekomen dat de fietsbatterij niet meer goed oplaadt. Of merkt u dat u minder, minder lang of geen trapondersteuning krijgt. Mogelijk is uw fietsbatterij door het vele gebruik uitgeput. Of ze wordt niet optimaal gebruikt. Of misschien ligt de oorzaak bij een technisch mankement.

Natuurlijk wilt u weer goede trapondersteuning krijgen. Dat kan op twee manieren: u koopt een nieuwe fietsbatterij of u laat de huidige fietsbatterij herstellen.

Voor beide opties kunt u bij E-Accu.be terecht! Op de pagina e-bike fietsbatterij kunt u een nieuwe fietsbatterij bestellen. En voor het reviseren van uw fietsbatterij gaat u het best naar ons Revisieportaal.

De batterij van uw elektrische fiets laten herstellen

Wilt u de fietsbatterij door ons laten reviseren, stuur dan de fietsbatterij met oplader aan ons op. Wij maken dan de behuizing schoon en vervangen de batterijcellen door nieuwe, hoogwaardige energiecellen. U kiest zelf of u energiecellen van dezelfde sterkte wilt of energiecellen met een hogere sterkte. Wij houden onze batterijcellen niet lang op voorraad. U krijgt dus ‘verse’ batterijcellen die nog lange tijd meegaan.

Na het plaatsen van de nieuwe batterijcellen maken we de behuizing dicht en testen we de fietsbatterij goed. Als alles oké is, sturen we de fietsbatterij met oplader aan u terug. U hoeft de gereviseerde fietsbatterij thuis alleen nog even op te laden en kunt dan weer snel genieten van de ritjes met uw e-bike.

Om de fietsbatterij te kunnen herstellen, is de nodige technische kennis bij ons in huis. We werken met de nieuwste energiecellen die we op de juiste wijze aan de printplaat koppelen. U hoeft dus niet zelf batterijcellen te vervangen. Door de energiecellen in de batterij voor u te vervangen nemen wij u het technische werk uit handen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de fietsbatterij.

Een groot pluspunt bij de revisie van uw e-bike-batterij is dat het veel voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe fietsbatterij. De behuizing wordt opnieuw gebruikt. De gereviseerde fietsbatterij is niet alleen goedkoper, het is ook duurzamer voor het milieu.

Voor de revisie van uw fietsbatterij gebruiken we alleen de allerbeste energiecellen. Deze batterijcellen zijn van hoge kwaliteit en leveren uitstekende prestaties. U kunt kiezen voor energiecellen met een gelijkwaardig vermogen maar u kunt er ook voor kiezen om uw actieradius te vergroten. Kies dan voor batterijcellen met een hoger vermogen.

Wilt u de batterij van uw elektrische fiets door ons laten reviseren, of wilt u meer informatie over batterijrevisie neem dan contact met ons op. Heeft u liever een nieuwe batterij, dat kunnen wij hier ook in voorzien.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.