Batterij elektrische fiets Gazelle

Batterij voor Gazelle elektrische fiets snel herstellen aan een lage prijs

Het gamma elektrische fietsen van Gazelle is erg uitgebreid. Bij heel wat modellen is de fietsbatterij afneembaar. Dat kan interessant zijn, want zo hoeft u voor het onderhoud van de batterij niet per se naar een gespecialiseerde fietsenmaker. Voor een elektrische fiets van het merk Gazelle is er namelijk een eenvoudige en snelle oplossing die bovendien ook nog budgetvriendelijker is. Stuur de batterij gewoon op naar E-ACCU.BE. Wij maken de behuizing open, kijken wat eraan schort en vervangen de opgebruikte batterijcellen door nieuwe. Bij die revisie is er ook een mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te verhogen. In dat geval kunnen we energiecellen plaatsen die sterker zijn dan de vorige, of we vervangen de volledige batterij van uw Gazelle elektrische fiets door een nieuwer model.

Batterij Gazelle-fiets vervangen

Als de batterij van uw Gazelle elektrische fiets steeds sneller op blijkt te raken of als de fietsbatterij zelfs niet meer oplaadt, dan klopt er iets niet. Voor kapotte fietsbatterijen is er slechts één adres: bij E-ACCU.be beschikken we over de juiste ervaring om de batterij van zowat alle elektrische fietsen van Gazelle te reviseren of vervangen. De enige voorwaarde: de batterij moet wel afneembaar zijn.

Uw batterij opsturen voor revisie of voor een hogere capaciteit? Het kan snel en eenvoudig. Op onze pagina Werkwijze leggen we uit hoe het werkt.

De capaciteit van de fietsbatterij bepaalt mee hoe ver u kunt fietsen met een opgeladen batterij. Maar er zijn ook andere factoren in het spel. Hoe vaak gebruikt u de trapondersteuning bijvoorbeeld, of hoe lang telkens. Ook het gewicht van de fietser, het weer en het wegdek zijn bepalend. En niet te vergeten de kwaliteit en het type van elektrische fiets zelf. Wil u berekenen hoe ver u kunt rijden met uw Gazelle elektrische fiets? Neem dan zeker een kijkje op de website van Gazelle.

Capaciteit van uw Gazelle elektrische fiets verhogen

Stoot u op de grenzen van de batterij van uw elektrische fiets? Wil u langere ritten gaan doen met uw Gazelle fiets, of wil u de batterij gewoon minder vaak opladen? U kunt de capaciteit laten verhogen! Resultaat: met een volledig opgeladen batterij zult u tot wel 90 km verder kunnen fietsen!

E-Accu.be reviseert niet enkel fietsbatterijen van Gazelle. Ook batterijen Giant, Sparta en Union nemen we regelmatig onder handen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.