Batterij elektrische fiets Giant

Batterij voor Giant elektrische fiets snel herstellen aan een lage prijs

In het Giant-gamma zitten verschillende soorten elektrische fietsen. Van standaardfietsen voor dagdagelijkse ritten tot sportievere modellen, zelfs voor off-roadtochten met trapondersteuning. De batterij laat het u toe om actief te bewegen en uw grenzen te verleggen, ook in omstandigheden die u zonder trapondersteuning misschien uit de weg zou gaan.

Batterij afneembaar

De meeste elektrische fietsen van Giant zijn voorzien van een afneembare batterij. In sommige gevallen hebben ze zelfs een reservebatterij. Jammer genoeg vermindert ook de capaciteit van de Giant-batterij na jaren gebruik, net zoals bij alle andere merken. Dat heeft te maken met de energiecellen in de batterij zelf, die verouderen. Een batterij die niet meer goed werkt, moet vervangen worden. Omdat de batterij een van de belangrijkste onderdelen van de elektrische fiets is, is de aankoop van een nieuwe batterij een relatief grote investering.

Wij hebben echter een goedkoper voorstel voor u: laat uw bestaande batterij reviseren bij E-Accu.be. De volledige behuizing van uw fietsbatterij kunnen we behouden. We openen ze, maken ze schoon en vervangen de batterijcellen aan de binnenkant door nieuwe, gelijkwaardige cellen. Zo bent u heel wat goedkoper af dan met een nieuwe batterij. Sterker nog: we kunnen de capaciteit van de fietsbatterij zelfs verhogen. Dan plaatsen we energiecellen terug die sterker zijn dan de oorspronkelijke, of we vervangen de complete batterij door de nieuwste versie van Giant.

Fietsbatterij reviseren of vervangen

Als de batterij van uw Giant elektrische fiets steeds sneller op blijkt te raken of als de fietsbatterij zelfs niet meer oplaadt, dan is er iets mis. Voor kapotte fietsbatterijen is er slechts één adres: bij E-ACCU.be beschikken we over de juiste ervaring om de batterij van zowat alle elektrische fietsen van Giant te reviseren of vervangen. De enige voorwaarde: de batterij moet wel afneembaar zijn.

Met een elektrische fiets met afneembare batterij hoeft u de batterij niet per se door een gespecialiseerde fietsenmaker te laten vervangen. E-Accu.be staat voor u klaar met een sneller en goedkoper alternatief.

Kiest u toch voor een splinternieuwe batterij voor uw Giant elektrische fiets, dan kunnen wij bij E-Accu.be ook dat voor u regelen. Wij kunnen voor zowat alle merken en types elektrische fietsen snel nieuwe batterijen leveren. Dus zeker ook voor uw Giant-fiets.

Uw batterij opsturen voor revisie of voor een hogere capaciteit? Het kan snel en eenvoudig. Op onze pagina Werkwijze maken we u wegwijs.

E-Accu.be reviseert niet enkel fietsbatterijen van Gazelle. Ook batterijen van Gazelle, Sparta en Union knappen we regelmatig op.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.