Batterij elektrische fiets kopen

Een batterij voor uw elektrische fiets kopen?

Is uw elektrische fiets al een paar jaar oud en merkt u dat de batterij aan capaciteit verliest? Misschien kunt u niet meer zo ver fietsen als eerst, of raakt de fietsbatterij sneller leeg? Het kan ook zijn dat de batterij niet meer helemaal oplaadt en in het slechtste geval is ze helemaal kapot. Kortom: tijd om uw fietsbatterij te vervangen!

Is de batterij van een elektrische fiets ingebouwd in het frame van de fiets, dan kan alleen een gespecialiseerde fietsenmaker uw fiets herstellen. Maar als de fietsbatterij afneembaar is, bestaan er andere oplossing die mogelijk zelfs sneller of goedkoper zijn. Wat dacht u van online een nieuwe batterij bestellen? Het kan bij E-Accu.be!

Bij E-Accu hebben we nagenoeg voor elk merk en elk type van elektrische fiets de juiste batterij. Zolang ze maar afneembaar is, kunnen we ze vervangen. Zoek de batterij die u nodig heeft op onze bestelpagina door het merk en het model van uw elektrische fiets in te tikken. Selecteer vervolgens de batterij die u nodig heeft en de kostprijs verschijnt onmiddellijk.

Kosten fietsbatterij

In verhouding tot de prijs van een nieuwe elektrische fiets kan de aankoopprijs van alleen de fietsbatterij erg tegenvallen. Waarschijnlijk wil u graag snel weer met uw elektrische fiets op pad, maar vormt de investering in de nieuwe batterij toch een belangrijke drempel. Goed nieuws: wij hebben een sneller en voordeliger alternatief bedacht.

Laat uw bestaande fietsbatterij reviseren door E-Accu.be. Al wat u hoeft te doen, is de batterij naar ons opsturen. Wij bekijken dan de behuizing van de batterij en geven ze een grondige poetsbeurt. Vervolgens vervangen we de batterijcellen binnenin door een nieuw pack. De nieuwe energiecellen kunnen qua vermogen gelijkwaardig zijn aan de originele, maar we kunnen ook cellen met een hogere capaciteit terugplaatsen. Zo verlengen we nog de afstand die u op 1 batterijlading kunt afleggen.

Een batterij voor uw elektrische fiets bestellen

Regel de revisie van uw fietsbatterij snel en eenvoudig via onze website. Bestel meteen, of bekijk eerst nog hoe we de revisie van uw fietsbatterij precies zullen aanpakken op de pagina Werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.