Fietsbatterij reviseren

Batterij elektrische fiets reviseren

U fiets al jaren rond met uw elektrische fiets en heeft al heel wat kilometers op de teller. Dan kan het gebeuren dat de batterij van uw e-bike het laat afweten. Mogelijk komt dat gewoon door slijtage, of er kan een technisch probleem zijn.

Wil u opnieuw de trapondersteuning die u vroeger had, dan kunt u een nieuwe fietsbatterij kopen, of de huidige batterij laten reviseren.

E-Accu.be kan u in beide gevallen helpen. terecht: bestel een nieuwe batterij via onze pagina e-bike batterij, of ga naar ons Revisieportaal voor de revisie van uw elektrische fietsbatterij.

De batterij van uw elektrische fiets laten reviseren

Kiest u voor revisie van uw fietsbatterij, stuur dan de batterij naar ons. Wij zullen de behuizing openen, schoonmaken en de energiecellen wegnemen. Die vervangen we dan door nieuwe exemplaren. Aan u de keuze: energiecellen met hetzelfde vermogen of een versie krachtiger?

We zorgen ervoor dat de nieuwe cellen hun werk kunnen doen, sluiten de behuizing weer en sturen u de batterij terug. Als u de batterij gewoon volledig oplaadt, kunt u ze weer op uw fiets plaatsen. En u bent weer vertrokken!

Batterijrevisie: het lijkt simpel, maar er komt toch wel wat bij kijken. Met onze ervaring koppelen we de nieuwe energiecellen in een handomdraai aan de printplaat. Maar we raden u toch niet aan om er zelf aan te beginnen. Bestel dus niet enkel de vervangende batterijcellen, maar vertrouw het reviseren toe aan E-Accu.be. Wij hebben de ervaring en technische kennis in huis, en we klaren de klus graag voor u.

De belangrijkste troef van het reviseren van de batterij van uw elektrische fiets: het kost veel minder dan een nieuwe batterij. Bij revisie recupereren we namelijk de onbeschadigde onderdelen van de huidige batterij. Beter voor uw portemonnee, én voor het milieu!

Als we uw e-bike batterij reviseren, plaatsen we altijd energiecellen van topkwaliteit terug. Dat merkt u meteen als u weer met uw elektrische fiets op pad gaat. Behoudt u graag het batterijvermogen, of bent u in voor een upgrade? Zo komt u nog verder met een batterijlading.

Bezoek ons Revisieportaal voor de revisie van de batterij van uw elektrische fiets. Toch liever een nieuwe batterij aankopen? Dat kan natuurlijk ook, in webshop. Wil u dat we de verschillende mogelijkheden eerst nog even toelichten, neem dan contact met ons op.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.