Batterij elektrische fiets Sparta

Batterij voor Sparta elektrische fiets snel herstellen aan een lage prijs

Bij de aankoop van een Sparta elektrische fiets kiest u zelf het vermogen van de fietsbatterij. Het vermogen dat u kiest, is bepalend voor de afstand die u zult kunnen afleggen met uw elektrische fiets. Hoe lang u doet met een batterijlading hangt natuurlijk niet alleen van het vermogen af. Ook het gewicht van de fietser, het weer, het wegdek en de kwaliteit van de elektrische fiets spelen een rol. Bovendien doet de ene fietser tijdens een rit vaker beroep op de trapondersteuning dan de andere.

Sparta batterij vervangen

Na een aantal jaren fietsen met een elektrische fiets neemt het vermogen van de batterij gestaag af. Dat is bij alle fietsmerken zo, dus ook bij fietsen van het merk Sparta. Het is onvermijdelijk omdat batterijcellen onderhevig zijn aan slijtage. Werkt de batterij niet meer naar behoren, dan moet ze  vervangen worden. Vergeleken met de prijs van een hele nieuwe fiets is de aanschaf van een nieuwe batterij best een dure zaak. Maar bij E-Accu.be hebben we een alternatief! Als de batterij van uw Sparta elektrische fiets afneembaar is, dan kunnen wij ze reviseren. De bestaande behuizing van de batterij behouden we. We maken ze wel open en poetsen ze, waarna we de gebruikte batterijcellen vervangen door splinternieuwe, gelijkwaardige energiecellen. Daarmee spaart u een flink bedrag uit, en de batterij die u terugkrijgt is als nieuw, dus u bent weer jaren gerust. Ook een upgrade is mogelijk trouwens: zo krijgt u een batterij terug die meer vermogen heeft dan ervoor.

Wil u toch liever de batterij volledig vervangen en het nieuwste model voor uw Sparta elektrische fiets aankopen? Ook dat is mogelijk. E-Accu.be geeft u graag advies.

Een batterij voor uw elektrische fiets bestellen

Heeft u het gevoel dat u de batterij van uw Sparta elektrische fiets alsmaar sneller leegrijdt? Misschien laadt de fietsbatterij niet meer goed op? Voor alle storingen en defecten aan uw fietsbatterij bent u bij E-Accu.be aan het goede adres. Wij hebben de ervaring en knowhow in huis om batterijen van zowat elk type elektrische fiets van Sparta te reviseren. Vervangen kan ook. De enige voorwaarde: de batterij moet wel afneembaar zijn en dus niet ingebouwd. Lees op onze webpagina Werkwijze hoe u een batterij naar ons kunt sturen voor revisie of voor meer vermogen.

E-Accu.be reviseert niet alleen fietsbatterijen van Sparta, maar ook onder andere Gazelle, Giant en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.