Batterij elektrische fiets Union

Batterij voor Union elektrische fiets snel herstellen aan een lage prijs

Bij alle elektrische fietsen van Union zit de batterij weggewerkt in de bagagedrager. De batterij is dus afneembaar, wat ervoor zorgt dat u ze los van de fiets kunt bewaren, op een droge en koele plaats.

Union batterij vervangen

Het geldt voor alle merken van elektrische fietsen, dus ook voor Union: na een paar jaar gebruik daalt de capaciteit van de batterij gestaag doordat de energiecellen binnenin de batterij opgebruikt raken. Begint u last te krijgen van een batterij die echt niet meer goed werkt, dan moet deze eigenlijk vervangen worden. Vergeleken met de prijs van een volledige fiets is de aanschaf van een nieuwe batterij best een dure zaak.

Bij E-ACCU.be hebben we een alternatief bedacht. Als we uw bestaande batterij reviseren, geven we ze eigenlijk een tweede leven en kunt u weer jaren zorgeloos fietsen. Hoe we dat doen? We maken de behuizing van de batterij open, geven die een grondige poetsbeurt en vervangen de gebruikte energiecellen door nieuwe, gelijkwaardige cellen. We kunnen dus materialen hergebruiken. U kunt zich voorstellen dat dat enorm scheelt op de rekening. En er is nog meer: we kunnen het vermogen van de batterij van uw Union elektrische fiets zelfs verhogen. Daarvoor vervangen we de batterijcellen eenvoudigweg door sterkere exemplaren.

De tijd en afstand die u met trapondersteuning kunt overbruggen op een batterijlading, is afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke factor is de capaciteit van de fietsbatterij. Maar ook het gewicht van de fietser, het weer en het type wegdek zijn van belang. En niet te vergeten: de gebruiksfrequentie van de elektrische fiets en de kwaliteit van de soort fiets die u heeft aangeschaft.

Een batterij voor uw elektrische fiets bestellen

Wil u toch liever de batterij volledig laten vervangen door het nieuwste model op de markt voor uw Union elektrische fiets? Dat kan natuurlijk ook. Bij E-ACCU.be hebben we tal van modellen op voorraad.

Heeft u het gevoel dat u de batterij van uw Sparta elektrische fiets alsmaar sneller leegrijdt?  Misschien laadt de fietsbatterij niet meer goed op? Voor alle storingen en defecten aan uw fietsbatterij bent u bij E-ACCU.be aan het goede adres.

Lees op onze webpagina Werkwijze hoe u de fietsbatterij eenvoudig naar ons kan opsturen. Wij reviseren de batterij of vergroten het vermogen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.