Batterij elektrische fiets vernieuwen

De batterij van uw elektrische fiets vernieuwen?! E-ACCU.be kan het!

Iedereen die een elektrische fiets heeft, merkt het na een aantal jaren: de fiets zelf ziet er misschien nog steeds als nieuw uit, maar de batterij boet na een zekere tijd onvermijdelijk in aan vermogen. U kent het zeker van een gewone oplaadbare batterij of de batterij van een gsm: hoe vaker u de batterij oplaadt, hoe meer de capaciteit zal afnemen. Dat is een normaal slijtageproces.

Nieuwe batterij of nieuwe onderdelen

Is de batterij van uw elektrische fiets aan vervanging toe, dan merkt u al snel dat een nieuwe fietsbatterij best duur is, zeker als u ze vergelijkt met de prijs van een volledig nieuwe fiets. E-ACCU.be heeft daarom een oplossing bedacht. Natuurlijk kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe batterij, maar er is ook een alternatief. Waarom uw bestaande batterij niet laten reviseren? Wij behouden de meeste materialen van de batterij, we maken ze open en vernieuwen de energiecellen die aan de binnenkant zitten.

Prijs vernieuwen batterij elektrische fiets

Een revisie van uw fietsbatterij door E-ACCU.be spreekt u wel aan? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar de kosten die het vernieuwen met zich meebrengt. Op onze website hebben we een  pagina over revisie . U kunt er aanduiden welk merk en welke soort elektrische fiets u heeft, en verder welke capaciteit u verwacht van uw nieuwe fietsbatterij. U krijgt onmiddellijk een prijsindicatie en u kunt meteen overgaan tot de bestelling: snel en eenvoudig. Bij onze werkwijze ontdekt u hoe het vernieuwen van de fietsbatterij verder in z’n werk zal gaan.

Misschien gaat uw voorkeur toch uit naar een nieuwe batterij? Dat kan natuurlijk ook nog altijd. U kunt ze hier eenvoudig bestellen. Vul uw contactgegevens in, net als het merk en type van uw elektrische fiets. Tenslotte vragen we nog naar de oorspronkelijke capaciteit van de batterij van uw elektrische fiets. Nadat u het formulier heeft ingevuld, nemen we binnen de 24 uur contact op met een prijsvoorstel. Als u al een type fietsbatterij en ook het vermogen in gedachten heeft, kan het nog sneller. In dat geval gaat u naar onze bestelpagina, waar u meteen uw nieuwe batterij kunt bestellen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.