Batterij Gazelle fiets

Batterij Gazelle fiets

Omdat de verschillende modellen van e-bikes nog voortdurend evolueren, is het soms best lastig om precies de batterij te vinden die past op uw fiets. Fietsmodellen worden steeds verder ontwikkeld, en daardoor wijzigt vaak ook het type en de afmeting van fietsbatterijen zelf. Tikt u op een webbrowser ‘Batterij Gazelle Fiets’ in, dan wordt u overstelpt met tal van beschikbare modellen. Hoe kiest u het juiste model?

Het juiste model batterij voor uw Gazelle fiets

Voor de bestaande series Gazelle fietsen zijn er bijna evenveel verschillende soorten van fietsbatterijen. Hebt u het type en het modelnummer van de batterij bij de hand, dan vergemakkelijkt dat de zoektocht. Maar wat als uw elektrische fiets al wat ouder is? Misschien vindt u de gegevens niet, of misschien bestaat net dat type batterij zelfs niet meer. Een kapotte batterij zou u in zo’n geval bijna verplichten om een hele nieuwe fiets aan te schaffen. Gelukkig is er ook een alternatief. Bespaar uzelf de zoektocht naar een nieuwe fietsbatterij en laat uw bestaande batterij reviseren!

Uw e-bike batterij herstellen

We kunnen meteen heel wat voordelen van reviseren opsommen. Heeft uw e-bike al wat jaren op de teller, zoals dat het geval kan zijn voor een Gazelle fiets, dan bespaart revisie u de zoektocht naar een vervangend model voor de batterij. We recupereren namelijk de oorspronkelijke behuizing. Alleen de energiecellen van de batterij zullen we vervangen door nieuwe. Dat reviseren goedkoper is dan de aankoop van een nieuwe batterij wist u al. Maar bovendien hoeft u ook de zoektocht naar de vervangende batterij niet aan te gaan.

Toch vervangen

Uiteraard heeft de aankoop van een hele nieuwe batterij voor uw Gazelle fiets ook zo z’n voordelen. Daarbij zijn er twee mogelijkheden. Ofwel kiest u voor precies hetzelfde type batterij als dat van uw e-bike. In het andere geval gaat u op zoek naar een alternatief. Het kan u namelijk een flinke besparing opleveren als u E-ACCU aan het werk zet. Wij combineren een batterijbehuizing die zeker op uw Gazelle fiets past met een splinternieuw batterijpack van gewaarborgde kwaliteit. Dat alles voor een prijs die lager is dan bij een merkbatterij. Wil u een  nieuwe batterij kopen, neem dan eerst even contact met ons op!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.