Reparatie batterij elektrische fiets

Reparatie batterij elektrische fiets

Reparatie van de batterij van uw elektrische fiets snel en voordelig bij E-ACCU.be

Als trotse bezitter van een elektrische fiets wil u zoveel mogelijk genieten van uw e-bike. Hou er echter wel rekening mee dat u na een tijdje minder ver kan fietsen met een volle batterij, of dat de batterij van uw elektrische fiets niet meer volledig of zelfs helemaal niet meer wil opladen. Dat is heel normaal en er bestaat een oplossing: revisie van uw e-bike fietsbatterij. E-Accu.be kan u perfect helpen bij de reparatie van de batterij van uw elektrische fiets. Snel en voordelig!

Nieuwe fietsbatterij of reparatie?

Uiteraard kunt u in de fietswinkel een nieuwe fietsbatterij kopen. Maar zo’n nieuwe fietsbatterij is over het algemeen duur. Is de batterij van uw elektrische fiets uitneembaar, dan kunnen we deze bij E-ACCU.be perfect voor u reviseren. Hoe zo’n reparatie van uw fietsbatterij werkt?

  • Stap 1: stuur ons de batterij op voor reparatie.
  • Stap 2: na ontvangst openen we de behuizing en maken we deze schoon.
  • Stap 3: we plaatsen nieuwe energiecellen met hetzelfde vermogen als u voorheen in de accu had.

Indien gewenst, plaatsen we hoogwaardige energiecellen met meer capaciteit, zodat u maximale trapondersteuning krijgt en langere ritten kunt maken met uw elektrische fiets.

Prijs voor reparatie batterij elektrische fiets

Wil u graag weten wat de prijs is voor de reparatie van de batterij van uw elektrische fiets? Kijk dan alvast even op onze pagina over revisie. Vul het merk en type e-bike in, alsook het gewenste vermogen voor uw batterij. U krijgt dan de prijs voor de reparatie van de batterij snel in beeld.

Ook de bestelling plaatsen voor een reparatie van uw fietsbatterij bij E-Accu.be gaat zeer vlot. Op onze pagina Werkwijze leest u er alles over.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.