Batterij voor e-bike

Batterij voor e-bike

Een batterij voor uw e-bike? Bestel ze snel en eenvoudig bij E-ACCU.be

Als trotse eigenaar van een e-bike trekt u er maar wat graag op uit met de fiets. Maar – misschien heeft u het ook al gemerkt – na een aantal jaren fietsplezier komt u tot de vaststelling dat de levensduur van de batterij een stuk korter is dan die van de elektrische fiets zelf. De trapondersteuning helpt u steeds minder ver en minder lang, en mogelijk laadt de batterij van de elektrische fiets niet meer zo goed op. Tijd dus om de batterij te vervangen – of te laten reviseren!

Batterij: afneembaar of ingebouwd

E-ACCU.be reviseert elk type batterij voor e-bikes, zolang de batterij maar afneembaar is. Is de fietsbatterij daarentegen ingebouwd, dan moet u voor revisie bij een gespecialiseerde fietsenmaker te rade gaan. Dat is het geval wanneer de batterij geïntegreerd zit in de e-bike, dus als u de fiets enkel kunt opladen door die aan een oplaadpunt te parkeren. Als dit type van ingebouwde batterij het begeeft, dan moet u voor de reparatie van de batterij dus een vakman raadplegen.

Heeft u wel een e-bike met een afneembare batterij, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ofwel bestelt u zelf een nieuwe batterij, dat kan bij E-ACCU.be. Op onze bestelpagina geven we u in een handomdraai de prijs voor het merk en type batterij dat past bij uw e-bike. Een bestelling plaatsen gaat er snel en eenvoudig.

Geld besparen door batterijrevisie

Maar er zijn dus nog andere mogelijkheden. Wat dacht u van een oplossing die even snel en eenvoudig is, maar wel veel goedkoper én beter voor het milieu? E-ACCU.be is namelijk gespecialiseerd in revisie van fietsbatterijen. Wil u uw huidige E-Accu laten reviseren, stuur dan gewoon de batterij naar ons op. Als de batterij bij ons binnen komt, openen we de behuizing om ze eerst schoon te maken. Daarna vervangen we de energiecellen binnenin door nieuwe, gelijkwaardige cellen. Uw fietsbatterij is weer als nieuw en we sturen hem naar u terug. Zo zit u in geen tijd weer op uw elektrische fiets! Batterijrevisie kost minder dan de aankoop van een nieuwe batterij omdat we materialen opnieuw gebruiken. Het omhulsel van de batterij gaat niet zo snel kapot, dus dat is een kost die je makkelijk kan uitsparen.

Overtuigd? Bestel snel en eenvoudig de revisie van uw e-bike batterij. Heeft u nog vragen? U ontdekt alles over onze Werkwijze en over het reviseren van uw batterij op onze website.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.