Batterij voor e-bikes

Batterij voor e-bikes

E-ACCU.be heeft voor elke e-bike een batterij

Het is geweten: meestal gaan e-bikes langer mee dan hun batterij. Rijdt u al enkele jaren rond met uw elektrische fiets, dan is het u misschien al opgevallen. Na verloop van tijd kunt u steeds minder ver fietsen met trapondersteuning. Misschien laadt de batterij ook niet meer zo goed op als eerst. Dan staat u voor de aanschaf van een nieuwe fietsbatterij – óf voor een revisie ervan!

E-ACCU.be weet raad met elk model van batterij voor alle soorten e-bikes. Er is maar één voorwaarde: de batterij moet wel afneembaar zijn, zodat u ze kunt opsturen zonder dat de hele fiets mee hoeft.

Batterij: afneembaar of ingebouwd

Hoe ziet u of een batterij voor e-bikes afneembaar of ingebouwd is? Heel eenvoudig: als u de elektrische fiets enkel kunt opladen door deze volledig naast een oplaadpunt te parkeren, dan is de batterij ingebouwd. In dat geval moet u naar een gespecialiseerde fietsenmaker als de batterij het begeeft.

Kunt u de batterij wel loskoppelen van de fiets, en deze bijvoorbeeld in huis opladen, dan zijn er meer mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een nieuwe batterij te bestellen. Weet dat we bij E-ACCU.be voor zowat elk type van e-bikes de passende batterij hebben. Ga naar onze bestelpagina en ontdek er meteen hoeveel een batterij voor uw merk en type e-bike kost. Overtuigd? Klik dan door om uw bestelling te bevestigen.

Revisie: goed voor milieu en portemonnee

Een andere oplossing – even snel en eenvoudig, alleen veel goedkoper – is revisie van uw fietsbatterij. en beter voor het milieu. E-ACCU.be is gespecialiseerd in het reviseren van zowat alle batterijen voor e-bikes. Wil u uw huidige fietsbatterij laten reviseren, stuur ons deze dan toe. Als de batterij bij ons binnen komt, openen we de behuizing om ze eerst schoon te maken. Daarna vervangen we de energiecellen binnenin door nieuwe, gelijkwaardige cellen. Uw fietsbatterij is weer als nieuw en we sturen hem naar u terug. Zo kunt u weer voor lange tijd gerust de baan op met uw elektrische fiets. Batterij reparatie van uw elektrische fiets is voordelig qua prijs, omdat we de originele materialen hergebruiken. Het omhulsel van de batterij gaat niet zo snel kapot, dus dat is een kost die je makkelijk kan uitsparen. Bovendien helpen we het milieu een handje door minder afval te creëren.

Plaats een bestelling voor de revisie van uw fietsbatterij door het formulier rechts in te vullen. Wil u liever eerst meer informatie? Ontdek dan alles over onze Werkwijze en over het reviseren van uw batterij op onze website.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.