Batterytester

Batterytester

Meer efficiëntie in uw werkplaats én extra diensten voor uw klanten? Dan is Batterytester de ideale oplossing voor u als fietsspecialist. Gebrek aan batterijstroom zal uw klanten niet gauw meer weerhouden van hun fietsplannen. ‘Don’t let lack of power stop you’ … met Batterytester kan het!

Batterytester is een universele batterijtester. Wij bieden u slechts 1 batterijtester voor verschillende merken en soorten batterijen. Batterytester biedt de breedste bandbreedte in Voltage in één batterijtester: min3V – max60V. Daarnaast kunnen met Batterytester Lood, Lion, NiMH en nog vele andere fietsbatterijen getest worden.

Er zijn heel wat merken batterijen op de markt. Ook qua batterijmerken zit u goed met een Batterytester: wij testen de meeste merken van batterijen in vergelijking tot de concurrentie. Er is geen andere batterijtester in de markt die zowel Bosch, Yamaha, Brose, Accell, Gazelle, Impulse, Stromer, Panasonic etc. kan testen.

De levering van een Batterytester is inclusief een universele testkabel. In principe geldt dat u met dit kabeldeel batterijen kan testen waar een spanningsbron te meten is. Aansluiten op de polen van de batterij en testen maar!

Veel van onze klanten geven echter de voorkeur aan zogenaamde Plug & Play kabeldelen of adapters. Deze kan u separaat bestellen. Het is niet altijd mogelijk het universele kabeldeel aan een bepaalde batterij aan te sluiten of u dient hier zelf inventief te zijn. Met een Plug & Play kabel of adapter kan u deze gemakkelijk aansluiten op de betreffende fietsbatterij. Als laatste bieden wij zogenaamde SMART kabeldelen en adapters aan. Een SMART kabeldeel of adapter is een vereiste om een bepaald type batterij goed te kunnen testen.

Batterijtester, 6V – 48V (min 3V – max 60V), inclusief software, universeel kabeldeel (krokodillenklemmen + en – ), usb kabel voor connectie met PC/Laptop, thermo printpapier.

795,00