Bikkel fiets batterij

Bikkel fiets batterij

Bij een elektrische fiets is de batterij een van de belangrijkste elementen. Daarom raden we u ook aan om uw Bikkel fiets batterij goed te onderhouden. Alle fietsbatterijen slijten na een aantal jaren, maar u kunt voortijdige slijtage en defecten aan uw Bikkel-batterij wel voor blijven met volgende tips:

  • Let op een goede bandenspanning, fiets in de juiste versnelling, geef de voorkeur aan een vlakke ondergrond en probeer zo veel mogelijk aan een vaste snelheid te fietsen.
  • Bij het parkeren van uw elektrische fiets vermijdt u het best direct zonlicht. Veel direct zonlicht versnelt immers het slijtageproces van Bikkel-fietsbatterij.
  • Is de batterij leeg, laad ze dan binnen de 24 uur weer op. Als de batterij te lang leeg blijft, zal ze mogelijk helemaal niet meer reageren, zelfs niet als de lader is aangesloten.

Lees alle tips en informatie op onze website of doe inspiratie op in onze blogs.

Bikkel fietsbatterij vervangen

Houd onze tips in het achterhoofd, en u zult zien dat het niet moeilijk is om de levensduur van uw batterij te verlengen. En toch is het uiteindelijk onvermijdelijk om de Bikkel-fietsbatterij een keer te vervangen. Kiest u voor de aankoop van een hele nieuwe batterij, of gaat u toch voor het goedkopere alternatief?

Bikkel fietsbatterij reviseren

Dat goedkopere alternatief heet revisie. E-ACCU.be kan uw Bikkel-fietsbatterij snel en voordelig reviseren. De batterij krijgt zo een tweede leven zonder dat er al te hoge kosten aan te pas komen. Wij recupereren namelijk heel wat onderdelen en vervangen enkel het hoogstnoodzakelijke: de energiecellen zelf, die de batterij energie leveren. We voorzien uw Bikkel-fietsbatterij van nieuwe, hoogwaardige energiecellen zodat u weer voor jaren vertrokken bent. Interesse voor het reviseren van uw Bikkel-fietsbatterij? Bezoek zeker eens onze revisiepagina.

Bereken de kosten voor het reviseren van uw Bikkel fietsbatterij

Twijfelt u nog of revisie wel de juiste optie is? Laat u zich overtuigen door de prijs! U krijgt van ons een duidelijk zicht op de kosten voor het reviseren van uw fietsbatterij. Zo heeft u meteen het bewijs in handen: met revisie bent u inderdaad goedkoper af.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.