Uw e-bike fietsbatterij laten herstellen?

Uw e-bike fietsbatterij laten herstellen?

Iets mis met de fietsbatterij van uw e-bike? Liever geen nieuwe batterij, maar de bestaande e-bike fietsbatterij laten vernieuwen of reviseren? Dat kan perfect bij E-Accu. Er zijn nogal wat voordelen verbonden aan een e-bike fietsbatterij laten herstellen! Maar wat komt er kijken bij een revisie van een e-bike fietsbatterij?

Controleer de prijs van de revisie

Bij de eerste stap weet u meteen waar u aan toe bent: hier ziet u de prijs van de herstelling van uw e-bike fietsbatterij. Voer eerst in het scherm prijscalculator revisie het merk van uw fiets, het type fiets en het vermogen van uw fietsbatterij in, waarna u direct de prijsinformatie op uw scherm ziet. U zult zien dat die prijs veel lager is dan die van een nieuw exemplaar! Bij verdere vragen nodigen we u uit om het formulier in te vullen. We nemen dan spoedig contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Verzenden van de fietsbatterij

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, geven we u verdere instructies voor het verzenden van uw fietsbatterij aan E-Accu. Als we uw fietsbatterij met lader hebben ontvangen, geven we een seintje. We houden van klare taal, dus u ontvangt bij iedere stap een melding. Want ons doel is om u zo snel mogelijk weer op uw e-bike te krijgen. We spelen graag kort op de bal tijdens de revisie van uw fietsbatterij en houden de herstelperiode zo kort mogelijk.

Revisie e-bike fietsbatterij

Tijd voor de derde stap: de eigenlijke revisie van uw e-bike fietsbatterij, op voorwaarde dat er geen technische bezwaren gevonden zijn tijdens onze controleronde. We houden u hiervan uiteraard op de hoogte. Tijdens de revisie van uw fietsbatterij vervangen we de oude cellen door nieuwe, high tech exemplaren die er weer jaren tegen kunnen. Indien gewenst, kunnen we ook sterkere cellen plaatsen, zodat u een grotere fietsradius heeft. Maar alles gebeurt in overleg en we vragen dit graag na.

Finale test en retour

De revisie van uw e-bike fietsbatterij is nu voltooid. Vooraleer we de herstelde batterij terug naar u sturen, vindt bij E-Accu nog een uitgebreide testfase plaats. Zo zijn we zeker dat de fietsbatterij doet wat ze moet doen en de resultaten krijgt u toegestuurd. Na deze finale check laten we de fietsbatterij en lader weer bij u leveren. Zoals u ziet, doen wij er alles aan om u verder te laten genieten van uw e-bike, met een fietsbatterij die het weer supergoed doet. Veel plezier!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.