E-Accu

E-ACCU.be laat uw fietsbatterij herleven

E-ACCU helpt u uit de nood als de batterij van uw elektrische fiets niet meer optimaal werkt. Rijdt u al een paar jaar met uw elektrische fiets, dan heeft u de batterij intussen al tal van keren opgeladen. Een vorm van slijtage is dan onvermijdelijk. U merkt dat misschien bij het opladen: dat gaat minder vlot dan toen de fietsbatterij nog nieuw was. Zie het als een signaal: de batterij van uw elektrische fiets is aan vervanging toe.

Als de batterij van uw elektrische fiets afneembaar is, dan kunt u moeiteloos zelf een nieuw exemplaar aanschaffen en dat op uw fiets installeren. E-ACCU heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe fietsbatterijen, voor zowat alle merken en soorten van elektrische fietsen. Op onze bestelpagina vindt u in een handomdraai de juiste prijs en bestelt u snel en eenvoudig uw nieuwe fietsbatterij.

Nieuwe batterij – of toch niet?

E-ACCU is ervan overtuigd dat de aankoopprijs van een nieuwe fietsbatterij eigenlijk te duur is, vergeleken met de prijs van een hele nieuwe elektrische fiets. Maar omdat het na een paar jaar toch onvermijdelijk is om de batterij te vernieuwen, heeft E-ACCU een alternatief uitgewerkt. Door revisie van de fietsbatterij krijgt uw batterij toch een tweede leven, voor een fractie van de nieuwprijs.

Voor revisie van de fietsbatterij gaan we als volgt te werk: u stuurt uw fietsbatterij naar ons op. Wij openen de behuizing en poetsen ze grondig. Dan vervangen we de oude energiecellen binnenin door nieuwe, gelijkwaardige cellen. U krijgt uw eigen, vernieuwde batterij teruggestuurd en u kunt weer voor jaren gerust op weg. Hoe het komt dat batterijrevisie goedkoper is dan nieuwkoop? We recupereren bestaande materialen zoals de behuizing van de batterij. Die kan in de meeste gevallen nog jaren mee, geen reden dus om ze onnodig te vervangen.

Snelle en goedkope oplossing

Bent u op zoek naar een snelle en goedkopere oplossing voor uw fietsbatterij? E-ACCU repareert uw fietsbatterij in no time. Zo bent u snel weer vertrokken!

Op onze bestelpagina kunt u de revisie van uw accu snel en eenvoudig regelen. Als u liever eerst nog meer wilt lezen over onze Werkwijze of over het reviseren van uw batterij, kijk dan op onze website.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.