E-bike-batterij kopen

E-bike-batterij kopen

Koopt u een batterij voor een e-bike, dan controleert u best vooraf even de productiedatum van de fietsbatterij. Het gebeurt namelijk dat batterijen van elektrische fietsen lang in voorraad gehouden worden, waardoor het nieuwe er eigenlijk al van af is op het moment dat u de batterij koopt. Dat heeft zo z’n gevolgen voor de kwaliteit: mogelijk zult u de batterij vaker moeten opladen, of gaat ze gewoon minder lang mee. Bij E-Accu koopt u een e-bike-batterij altijd met garantie: tot 1 jaar na de aankoopdatum.

E-bike-batterij vervangen

Fietst u al een aantal jaren met uw elektrische fiets, dan is het normaal dat de prestaties van de batterij gestaag afnemen. U staat dan voor de keuze: de e-bike-batterij vervangen of laten reviseren. We raden u wel aan om eerst de lader van uw e-bike-batterij te controleren. Dat kan bijvoorbeeld door de batterij aan een andere lader te koppelen. Als de batterij dan wel goed oplaadt, wil dat zeggen dat uw originele lader mogelijk kapot is. Als u uw e-bike-batterij door E-Accu laat reviseren, stuurt u de lader best ook mee. Wij kunnen dan testen waar de fout zit. Voor de aankoop van een nieuwe lader kunt u ook bij ons terecht. Als uw lader prima werkt, maar uw e-bike-batterij toch niet meer oplaadt, dan is de batterij zelf waarschijnlijk aan vervanging toe.

Nieuwe e-bike-batterij

Wil u een nieuwe e-bike-batterij kopen, dan kiest u het best voor een batterij van de nieuwste generatie. De LiFePO4, een lithium-ijzer-fosfaat-accu, komt met de volgende voordelen:

  • verlengde levensduur;
  • tot 2000 maal herlaadbaar;
  • temperatuurverschillen hebben geen invloed op de capaciteit;
  • beschermd tegen schade bij volledig leegrijden.

Merkt u dat u minder ver kan rijden met uw e-bike-batterij? Wij vervangen de oude energiecellen door nieuwe, hoogwaardige exemplaren. Met uw gereviseerdee-bike-batterij kunt u dan weer zorgeloos op pad!

E-bike-batterij bestellen

Er bestaan verschillende types en merken van e-bike-batterijen. Elk type heeft zijn eigen eigenschappen en prijs. Laat ons weten wat u precies zoekt, en wij staan u bij met advies. Is uw e-bike-batterij defect en wil u deze vervangen, of heeft u een reservebatterij nodig voor lange ritten? Bestel uw e-bike-batterij bij E-Accu. We bieden een waaier van merken aan, waaronder Sparta, Gazelle en Batavus.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.