E-bike batterij vervangen

E-bike batterij vervangen

E-bike batterij vervangen onvermijdelijk

Rijdt u met een elektrische fiets heeft, dan zult u na een aantal jaar de batterij van uw e-bike moeten vervangen. Wanneer het aan de orde is, zult u dat wel merken. De tijd waarin u trapondersteuning kunt gebruiken wordt korter, u kunt met uw elektrische fiets minder ver rijden dan tevoren of de batterij laadt niet meer (helemaal) op.

Beslist u om een nieuwe fietsbatterij aan te kopen? Dat kan, maar is in vergelijking met de prijs van een hele nieuwe fiets best prijzig. Als uw fietsbatterij afneembaar is, kunt u deze wel zelf vervangen. Bekijk de website van E-ACCU.be voor een nieuwe e-bike batterij aan een interessante prijs. U vindt een overzicht van de prijzen voor nieuwe batterijen voor e-bikes op onze pagina Nieuwe batterij bestellen.

Bestaande batterij reviseren

Maar we hebben ook een alternatieve oplossing voor u. U hoeft de batterij van uw e-bike niet per se te vervangen door een hele nieuwe. Wij kunnen namelijk ook uw huidige batterij reviseren. Zo bent u meteen heel wat goedkoper af. Stuur eenvoudig uw fietsbatterij naar ons op. Als we het pakket binnen krijgen, openen we de behuizing en geven ze een grondige poetsbeurt. Daarna vervangen we de originele energiecellen binnenin door nieuwe exemplaren van goede kwaliteit. Zo geven we uw eigen batterij haar oorspronkelijke capaciteit terug. Of zelfs meer, want wij kunnen de energiecellen ook vervangen door cellen met meer vermogen. Zo komt u nóg verder met een batterijlading, of kunt u nog langer gebruik maken van de trapondersteuning.

Vervangen energiecellen

Als wij de batterijcellen vervangen, geven we uw e-bike batterij een nieuw leven. U bent weer voor een paar jaar vertrokken met uw vernieuwde fietsbatterij. Bij E-ACCU.be reviseren we uw fietsbatterij snel en goedkoop. We recupereren o.a. de behuizing van de batterij, wat een besparing oplevert voor uw portemonnee, én goed is voor het milieu.

Wil u weten wat een revisie van uw e-bike batterij kost? U vindt het op onze pagina Huidige batterij reviseren.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.