Elektrische fiets batterij vervangen

Elektrische fiets batterij vervangen

Batterij van uw elektrische fiets vervangen? E-ACCU.be is de specialist

Als de batterij van uw elektrische fiets afneembaar is, kunt u zelf eenvoudig de fietsbatterij vervangen. Is de batterij bij uw elektrische fiets echter volledig ingebouwd in het frame, dan moet u de hulp van een gespecialiseerde vakman inroepen om de batterij te vervangen. Dan is een afneembare batterij wel handig: terwijl u wacht op de vervangbatterij kunt u gewoon – zonder trapondersteuning – verder fietsen.

Nieuwe batterij bestellen

Bestel uw nieuwe batterij bij E-ACCU.be. Als webwinkel besparen wij op kosten voor pakweg een showroom. Zo kunnen wij u fietsbatterijen aan de scherpste prijs aanbieden. Bij E-ACCU.be vervangen we batterijen van elektrische fietsen. Niet meer, niet minder. Alleen geven we u nog de keuze: gaat u voor een splinternieuwe batterij, of reviseren we uw huidige exemplaar?

Het maakt niet uit welk merk of type fiets u heeft, de batterij is in de meeste gevallen vervangbaar. Benieuwd naar de prijs? Die vindt u snel en eenvoudig op onze website. U hoeft enkel het merk en het type van uw elektrische fiets en het gewenste vermogen van de batterij in te geven. De prijs van de nieuwe batterij kunt u dan meteen aflezen.

Batterijcellen vervangen, batterij behouden

Er is ook een andere optie: waarom laat u uw bestaande e-bike batterij niet reviseren? We verwijderen dan de energiecellen binnenin de batterij en plaatsen er nieuwe in de plaats. Deze nieuwe cellen zijn van topkwaliteit en geven uw elektrische fiets weer zijn oorspronkelijke vermogen. Of nog beter: we kunnen uw fietsbatterij ook een upgrade geven. In dat geval plaatsen we energiecellen van een hogere capaciteit terug. De extra capaciteit stelt u in de mogelijkheid om langere afstanden af te leggen met een batterijlading en de trapondersteuning intensiever te gebruiken. Wat een elektrische fiets reparatie al niet voor u kan betekenen!

Naast de vervanging van de batterijcellen zullen we bij revisie van uw e-bike batterij ook altijd het omhulsel van uw fietsbatterij schoonmaken en alle elektronica controleren. Op die manier blazen we uw batterij nieuw leven in. Zodra de batterij weer op uw elektrische fiets is geïnstalleerd, kunt u weer jaren gerust op pad!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.