Elektrische fiets reparatie

Elektrische fiets reparatie

E-Accu.be voor de reparatie van de batterij van uw elektrische fiets

Heeft u een probleem met uw elektrische fiets, dan kunt u voor reparatie, net als bij een andere fiets, de hulp van een fietsenmaker inroepen. Als het probleem zich beperkt tot de fietsbatterij, dan is de oplossing nog eenvoudiger. Tenminste als de batterij uitneembaar is. Haal de batterij simpelweg van de fiets en stuur ze voor reparatie op naar E-Accu.be.

Als wij de fietsbatterij hebben aangekregen, maken we de behuizing open en reinigen ze grondig. Als dat is gebeurd, vervangen we de energiecellen binnenin door nieuwe, hoogwaardige exemplaren. Dat kunnen batterijcellen van de originele capaciteit zijn, maar u kunt ook voor een upgrade gaan. In dat geval plaatsen we cellen met meer vermogen terug. Zo kunt u na de reparatie nog langere ritten maken met uw elektrische fiets, en meer genieten van de trapondersteuning.

Hoeveel kost de reparatie van uw fietsbatterij?

De prijzen voor reparatie van de batterij van uw elektrische fiets vindt u eenvoudig op onze website, op de pagina revisie. Vul het merk en type van uw elektrische fiets en het gewenste vermogen. In een klik ziet u hoeveel de reparatie zal kosten. Gaat u akkoord, dan kunt u meteen bestellen.

Op onze bestelpagina kunt u eenvoudig de reparatie van uw fietsbatterij regelen. Op onze pagina Werkwijze leggen we u uit hoe we voor de reparatie van uw fietsbatterij precies te werk gaan.

E-Accu.be reviseert fietsbatterijen van Gazelle, Giant, Sparta en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.