Fietsbatterij prijs / prijzen fietsbatterij

De prijs van een fietsbaterij

Op zoek naar de voordeligste prijs voor een fietsbatterij? Dan zit u goed met een gereviseerde fietsbatterij van E-Accu. Onze specialisten hebben zich al jaren verdiept in batterijen voor elektrische fietsen en weten als geen ander hoe uw oude batterij weer nieuw leven in te blazen. En dat ziet u aan de prijs!

De prijzen voor een fietsbatterij zijn sterk afhankelijk van het merk en type e-bike dat u heeft. Zo is een fietsbatterij van Sparta goedkoper dan van Panasonic. Met sommige fietsbatterijen kunt u bovendien langere afstanden rijden. Logisch dat meer capaciteit samengaat met een hogere prijs voor de fietsbatterij. Bij E-Accu reviseren we fietsbatterijen van diverse merken.

Prijzen fietsbatterij nieuw vs. revisie

Fietsbatterijen zijn er in verschillende soorten, merken en prijsklassen. Bij E-Accu kunt u een nieuwe batterij kopen of uw huidige accu laten reviseren, dus geheel laten vernieuwen. Een gereviseerde batterij is sowieso goedkoper dan een nieuwe batterij kopen. De prijs is afhankelijk van het type batterij en de energiecellen die vervangen moeten worden.

U kunt uw fietsbatterij ook upgraden door voor meer capaciteit te kiezen. Dat is nog niet zo slecht, want dan kunt u na revisie van uw fietsbatterij nóg meer kilomters maken dan vroeger. De prijzen voor een gereviseerde fietsaccu liggen lager dan wanneer u een gloednieuwe batterij aanschaft. Dat komt o.a. omdat wij bij E-Accu grondstoffen besparen bij de productie van een nieuwe batterij. Hier staat de binnenkant van uw fietsbatterij centraal: het zijn de kwalitatieve energiecellen die tellen. Dankzij de revisie van uw e-bike fietsbatterij geniet u van evenveel fietsplezier, maar dan aan een lagere prijs en met een knipoog naar het milieu.

De beste prijs voor uw fietsbatterij

Kortom, de beste prijs voor uw fietsbatterij krijgt u bij E-Accu. Een professionele revisie van de batterij is de goedkoopste en duurzaamste manier om nog lang van uw elektrische fiets te genieten. Niemand betaalt graag te veel, toch?

Wil u meer weten over hoe E-Accu uw batterij kan reviseren? Ontdek onze werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.