Fiets batterij repareren

Fiets batterij repareren

U geniet al enkele jaren van tochten op uw elektrische fiets, maar de laatste tijd heeft u het gevoel dat u minder ver kunt rijden? Dat de batterij sneller leeg raakt of plots grote energiesprongen maakt? Mogelijk is het tijd om uw fietsbatterij te vervangen. Normaal, want alle oplaadbatterijen krijgen na zekere tijd last van ouderdom en slijtage. Schrik niet van de winkelprijs voor een nieuwe fietsbatterij. Voor dat geld koop ik bijna een nieuwe fiets, denkt uw wellicht. Inderdaad, en net daarom hebben wij een alternatieve oplossing voor u. Wij repareren namelijk fietsbatterijen, voor zowat alle merken en modellen. Gazelle Innergy is er maar één van.

Beter dan kopen

Waarom zou u de complete batterij vervangen? Met het grootste onderdeel, de behuizing is immers niets mis. De behuizing weggooien zou echt geldverspilling (én milieuverontreiniging) zijn. Het alternatief is dus uw batterij laten repareren. Niet alleen het omhulsel, maar ook de complete elektronica blijven behouden en alleen de energiecellen binnenin de batterij worden vervangen. Logisch dat dat beter is voor uw portemonnee, en bovendien worden niet onnodig goede onderdelen vervangen. De gereviseerde batterij presteert weer als nieuw en dat zult u snel merken als u weer op de fiets springt.

Extra opties

Naast de standaardrevisie kunnen we nog een aantal opties aanbieden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw batterij een upgrade te geven? We kunnen de batterijcellen vervangen door een nieuwer type, waardoor u de batterij veel vaker zult kunnen opladen voor ze op raakt. De nieuwste batterijcellen maken de batterij ook minder gevoelig voor extreme temperaturen en leveren gelijkmatig energie. En als dat nog niet genoeg is, kunt er ook nog voor kiezen om de capaciteit van uw fietsbatterij te laten verhogen. Uw profijt: met de gerepareerde batterij in uw elektrische fiets zult u verder kunnen fietsen en de batterij minder vaak hoeven op te laden. Benieuwd naar de kosten voor reviseren? Neem een kijkje op onze website!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.