Fietsbatterij vervangen, fietsbatterij cellen vervangen

Fiets batterij vervangen?

Een fietsbatterij gaat niet levenslang mee. Er komt een tijd dat u de fiets batterij moet vervangen. Dit is logisch, want de energiecellen in de fietsbatterij hebben een beperkte levensduur. Fietst u vaak met uw elektrische fiets, dan neemt de capaciteit van uw fietsbatterij geleidelijk af.

Voelt u dat u steeds minder trapondersteuning heeft of laadt uw fietsbatterij niet meer (volledig) op? Dan heeft uw batterij waarschijnlijk zijn beste tijd gehad. Tijd voor vervanging van uw fietsbatterij!

Denk aan de fietsbatterij cellen

Direct een nieuwe fietsbatterij kopen? Niet per se nodig. Het zijn de energiecellen aan de binnenkant die voor een optimale werking van uw batterij zorgen en die kunnen we herstellen. Dat is veel beter dan onnodig een fietsbatterij weggooien en een nieuwe bestellen. Beter voor uw portemonnee én voor het milieu. E-Accu kan uw fietsbatterij perfect reviseren.

Door de revisie van een fietsbatterij besparen we op grondstoffen, want we vervangen enkel de fietsbatterij cellen. Bij E-Accu hebben we energiecellen van de beste kwaliteit. Ook upgraden naar een hogere capaciteit is mogelijk bij een revisie van een fietsbatterij voor e-bikes.

Fietsbatterij cellen vervangen

Fietsbatterij cellen vervangen laat u best aan professionals over. Hier leest u waarom: zelf uw batterij reviseren. De binnenkant van uw fietsbatterij bestaat namelijk uit energiecellen die met de nodige precisie geplaatst en aan elkaar gesoldeerd moeten worden.

Op de experts van E-Accu kunt u vertrouwen. Wij vervangen de cellen van uw huidige fietsbatterij binnen twee weken door hoogwaardige cellen waardoor uw batterij weer als nieuw wordt. Ideaal voor nog jarenlang fietsplezier.

Meer over fietsbatterij of cellen vervangen?

Mocht u nog vragen hebben, contacteer dan snel E-Accu. Onze experts weten alles over het vervangen van fietsbatterijen of cellen voor elektrische fietsen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.