Een fietsbatterij kopen

Een fietsbatterij kopen

Wanneer u een fietsbatterij wilt kopen, laat u zich best helder informeren. Een batterij voor een elektrische fiets kopen is niet altijd goedkoop. U wil een kwaliteitsvolle en prijsgunstige fietsbatterij kopen, maar dan moet u goed op de leeftijd van de batterij letten.

Een fietsaccu die al eventjes op stock ligt, dat is het gewoonweg niet. Meestal geldt het principe: hoe ouder de fietsbatterij is, hoe meer u ze moet opladen en hoe minder lang de fietsaccu meegaat. Bij E-Accu weet u wat u koopt: een fietsbatterij mèt garantie tot één jaar na aankoop.

Liefst een nieuwe fietsbatterij

U wil een nieuwe fietsbatterij kopen? Vraag ons dan naar de prijs en goedkoopste mogelijkheden voor een nieuwe accu. Ons advies: ga altijd voor het nieuwste type fietsbatterij, zoals de LiFePO4. Deze lithium-ijzer-fosfaat-batterij heeft de langste levensduur van alle fietsbatterijen. Deze batterij kunt u zelfs eens leegrijden zonder dat er schade ontstaat. Maar er is meer:

  • Opladen van deze nieuwe fietsbatterij kan tot 2000 keer opnieuw;
  • Er is geen sprake van prestatieverlies bij temperatuurverschillen.

Vul vlug het onderstaande formulier in en wij contacteren u spoedig met onze prijs voor uw nieuwe fietsbatterij.

Uiteenlopen prijzen fietsbatterij

Er zijn heel wat merken fietsbatterijen op de markt en de prijzen lopen sterk uiteen. Een fietsbatterij kopen is sowieso duurder dan een fietsbatterij reviseren. De prijs voor een fietsbatterij ligt rond de € 500, terwijl de kosten voor een revisie veel lager zijn. Revisiekosten zijn afhankelijk van het soort fietsbatterij, het merk en type e-bike. Bij E-bike kunt u bijvoorbeeld nieuwe fietsbatterijen kopen van de merken Batavus, Gazelle en Sparta.

Dé specialist in fietsbatterijen

E-Accu is dé specialist in fietsbatterijen. Bij ons vindt u nieuwe fietsbatterijen en allerhande accessoires, zoals opladers van fietsbatterijen. Gespecialiseerd zijn we in het reviseren van fietsbatterijen. We doen het al vele jaren en we doen het goed. Dat bewijzen onze ontelbare klanten in binnen- en buitenland, allemaal fervente e-bikers met een kwaliteitsvolle fietsbatterij.

Onze werkwijze houdt in dat we de bestaande behuizing van uw fietsbatterij intact laten en alleen de batterij vervangen door hoogwaardige energiecellen van A-merken. Verschillende herbruikbare onderdelen gebruiken we opnieuw omdat het kan. En dat maakt dat een revisie van uw fietsbatterij goedkoper is, zonder aan kwaliteit in te boeten

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.