Over E-accu.be

Over E-Accu

Met ons gemotiveerd en sterk groeiend team van vakkundige mensen willen wij één doel bereiken: zorgen dat mensen met een elektrische fiets snel, langdurig, betrouwbaar en voordelig op pad kunnen gaan.

Voor een grote groep mensen is elektrisch fietsen de ideale manier om gemakkelijk lange afstanden per fiets af te leggen. Hierdoor kunnen ze langer genieten van hun fiets en omgeving.

fietsbatterij reviseren - E-accu - elektrische fiets

De elektrische fiets zelf heeft een langere levensduur dan de fietsbatterij waarmee hij wordt geleverd. Iedereen met een e-bike krijgt te maken met afnemende prestaties van de batterij. Deze laadt dan niet meer goed op of de actieradius wordt kleiner. Het vervangen van de fietsbatterij is dan een oplossing, maar u krijgt dan te maken met onverwacht hoge kosten of lastige technische vragen.

E-Accu.be is van mening dat er een andere oplossing is: goedkoper, eenvoudiger en duurzamer.

Fietsbatterij reviseren

E-Accu.be vloeit voort uit E-Accu.nl dat al in september 2016 is opgericht. Ons bedrijf biedt het beste alternatief voor het volledig vervangen van fietsbatterijen. Wij reviseren uw eigen originele fietsbatterij. Dit doen we door de batterijcellen van uw fietsbatterij te vervangen voor nieuwe, hoogwaardige energiecellen van A-merken. Deze plaatsen we in de bestaande behuizing van uw fietsbatterij, zodat we duurzaam omgaan met grondstoffen. Dat past bij onze filosofie over duurzaamheid.

Ons E-Accu.be team heeft veel kennis en ervaring op zowel technisch vlak als qua logistieke processen. Service en klantvriendelijkheid zijn belangrijk voor ons. U kunt dan ook met het volste vertrouwen uw fietsbatterij door ons laten reviseren.

U stuurt eenvoudig de fietsbatterij met oplader naar ons op. Wij voeren enkele controles uit en houden u op de hoogte van onze bevindingen. Indien revisie mogelijk is, dan openen we de bestaande behuizing en vullen deze met nieuwe, hoogwaardige energiecellen. Na een test sturen wij de gereviseerde fietsbatterij aan u retour.

Als u uw fietsbatterij door ons laat reviseren, geven wij uw batterij tegen geringe kosten een tweede leven!

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze voor de revisie van uw fietsbatterij? Of bent u op zoek naar tips hoe u zelf de levensduur van uw batterij kunt verlengen? Ga dan naar onze tips en informatie of neem contact met ons op.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.