Prijscalculator revisie

Prijscalculator revisie

Hoe werkt het

U krijgt van ons per mail een ontvangstbevestiging met uitleg hoe u uw fietsbatterij kunt opsturen aan e-accu.be.

Situatie

U merkt dat u minder ver met uw elektrische fiets kunt rijden dan voorheen. De fietsbatterij is sneller leeg en de actieradius wordt kleiner. Of de batterij laadt niet meer goed op, de trapondersteuning vermindert of valt zelfs helemaal weg.

De reden van de slechtere prestaties van de fietsbatterij is dikwijls uitputting van de batterijcellen in de batterij pack. Het aanschaffen van een nieuwe fietsbatterij zal zeker tot verbetering leiden, maar is geen goedkope oplossing. Een nieuwe fietsbatterij kost al snel tussen de € 1.500,- en € 2.500,-.

E.accu.be kan de fietsbatterij voor u vernieuwen en ook het vermogen verhogen. Dit doen we door de batterijcellen in de bestaande behuizing te vervangen voor nieuwe. Zo heeft u op voordelige wijze weer jarenlang plezier van uw e-bike.

Fietsbatterij reviseren/ capaciteit verhogen

Wilt u meer informatie over de revisie van uw fietsbatterij?

Bereken eenvoudig de kosten voor de revisie van uw fietsbatterij door onderstaande velden in te vullen. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of vragen stellen, vul dan de overige velden in en druk op verzenden.

Let op!

Het aantal kilometers dat u met trapondersteuning kunt fietsen is afhankelijk van het wegdek, de hoogteverschillen op uw route, het tempo, de temperatuur, de ingestelde trapondersteuning, het gewicht van de bestuurder plus de bagage.

Twijfelt u of een revisie van uw fietsbatterij wel mogelijk is, of weet u niet welke fietsbatterij u nodig heeft, neem dan contact met ons op: 085-0200884. Mailen kan ook! Stuur een foto van uw fietsbatterij naar info@eaccu.be. Als op de foto het typeplaatje en oplaadplug goed zichtbaar zijn, kunnen wij u een goede inschatting van de kosten geven.