Gazelle fietsbatterij resetten

Een Gazelle fietsbatterij resetten

Werkt uw Gazelle fietsbatterij niet meer zoals het moet? E-Accu.be geeft tips om uw Gazelle batterij te resetten.

  • Laat eerst de batterij volledig leeglopen voordat u ze weer helemaal oplaadt.
  • Leg de batterij – in het geval dat uw e-bike met batterij in de koude garage heeft gestaan – een tijdje binnen in huis en laad ze daarna op nieuw op. Door de kou kan het zijn dat de batterij namelijk lastiger opstart.

Als bovenstaande tips niet helpen, probeer dan uw Gazelle batterij te resetten door op het resetknopje op de batterij te drukken. Houd dit knopje enkele seconden ingedrukt totdat er een lampje knippert. Vaak licht het display dan weer op en is het resetten gelukt. Laad vervolgens de batterij op tot 100%.

Het resetten van mijn Gazelle batterij lukt niet, wat nu?

Als het resetten van uw Gazelle fietsbatterij niet lukt, dan is uw batterij hoogstwaarschijnlijk kapot. Dat is normale slijtage, o.a. te wijten aan te vaak opladen, slechts gedeeltelijk opladen, de accu aan te veel zonlicht blootstellen of het feit dat de batterij al een lange levensduur had.

Maar er is goed nieuws: u kunt binnenkort uw Gazelle batterij weer als nieuw gebruiken. Even de experts van E-Accu contacteren voor de revisie van uw fietsbatterij. Dat is goedkoper dan een nieuwe batterij kopen, terwijl u binnenkort toch terug kunt genieten van maximale capaciteit van uw fietsbatterij. Lees hier alles over professionele batterij revisie.

Meer weten over Gazelle fietsbatterijen?

Hoe beter u ingelicht bent over het onderhoud en oplaadproces van uw Gazelle fietsbatterij, hoe beter. Meer tips en tricks vindt u dan ook op onze FAQ-pagina of in onze blogs.

Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren bij verdere vragen. E-Accu, always at your service!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.