Goedkope fietsbatterij

Wil u ook een goedkope fietsbatterij?

Een fietsbatterij duur? Dat hoeft niet zo te zijn. Hou zeker de goedkopere fietsbatterijmerken in de gaten. Dat zijn merken waarbij prijs en kwaliteit perfect in balans zijn, zoals een Stella batterij of Bikkel fiets batterij. Een goedkope fietsbatterij kan bovendien langer meegaan als u de fietsbatterij goed onderhoudt en juist oplaadt. Zo heeft u meer plezier van uw fietsaccu. Lees meer over hoe u het verbruik van uw batterij kunt verlagen.

Fietsbatterij goedkoop laten reviseren

Meestal is het zo dat een goedkopere fiets batterij minder lang meegaat dan de elektrische fiets zelf. De ideale oplossing – ook om kosten te besparen – is dan om uw fietsbatterij te laten reviseren en vernieuwen. In dat geval worden dan alleen de energiecellen vervangen. E-Accu.be gebruikt de bestaande behuizing en plaatst er nieuwe batterijen in. Dankzij deze hoogwaardige energiecellen levert de fietsaccu voldoende energie. Wil u dat ook, uw fietsbatterij goedkoop laten reviseren? Contacteer ons gerust.

Dé gunstigste fietsbatterij

De gunstigste fietsbatterij is er eentje die gereviseerd is. Een gereviseerde fietsbatterij is veel goedkoper dan een nieuwe fietsbatterij. Nieuwe batterijen kosten ongeveer € 500, terwijl een gemiddelde batterij slechts zo’n drie jaar meegaat. Er bestaan goedkopere én duurzame oplossingen: het prijsgunstig reviseren van een fietsbatterij. De prijs van een revisie is afhankelijk van het type accu, merk en soort e-bike en de capaciteit van de batterij. Vul hieronder het formulier in en wij geven graag meer info over de goedkoopste fietsbatterij.

Goedkope fiets batterij kopen

Toch niet uw fietsbatterij reviseren? Ga dan voor een goedkope fietsbatterij. Met een batterij van de merken Sparta, Gazelle of Batavus zit u altijd goed. Kies best de goedkoopste fietsbatterij met de langste levensduur. Fietsbatterijen met een lange levensduur zijn batterijen van het type LiFePO4, een lithium-ijzer-fosfaat-batterij. E-Accu wenst u veel fietsplezier met uw fietsbatterij!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.