Nieuwe batterij elektrische fiets

Nieuwe batterij elektrische fiets

Overweegt u om een nieuwe batterij voor uw elektrische fiets te kopen? Misschien werkt uw huidige fietsbatterij niet meer, of u heeft een reserve-exemplaar nodig? E-Accu verkoopt nieuwe batterijen voor elektrische fietsen van uiteenlopende merken. Stella en Gazelle zijn maar twee voorbeelden. Neem onze tips door alvorens u een nieuwe batterij voor uw elektrische fiets koopt.

Elektrische fiets batterij kopen

Begint de batterij van uw elektrische fiets te haperen, of vermindert de actieradius? Dan is het tijd om een nieuwe elektrische fietsbatterij te kopen. De nieuwste elektrische fietsen hebben een NiMH-accu of Li-ion-batterij. Een lange levensduur is gegarandeerd, en u kunt ze tot 2000 maal opladen.

Nieuwe batterij elektrische fiets opladen

Gaat u een nieuwe batterij voor uw elektrische fiets voor het eerst opladen, zorg er dan voor dat u ze helemaal vol laadt. Dat duurt zo’n 8 uur. Pas als u de batterij viermaal heeft opgeladen, zal de batterij haar maximale vermogen bereiken. Staat de elektrische fiets een tijdje stil, zorg er dan toch voor dat u de batterij geregeld oplaadt. Een keer per maand is het minimum. De batterij van uw elektrische fiets verliest namelijk ook energie als ze niet wordt gebruikt. Als u met uw elektrische fiets meestal erg korte ritten maakt, laat u de batterij het best voor de helft ontladen voor u ze weer oplaadt. Niet per se elke dag dus. E-Accu verkoopt niet alleen elektrische fietsbatterijen, maar ook laders voor de batterij van uw elektrische fiets.

Nieuwe batterij elektrische fiets kosten

Hoeveel een nieuwe accu voor een elektrische fiets kost? Dat hangt maar af van het merk en type batterij. Er zijn tal van verschillende merken en types elektrische fietsen, dus de batterijen zijn al even divers. Vul in onderstaand formulier het merk en type van uw elektrische fiets in, en duid de gewenste capaciteit aan (Volt en Ampère). Wij laten u dan weten welke nieuwe batterij in uw elektrische fiets past, en wat de kosten zullen zijn.

Op onze FAQ-pagina leest u alles over een nieuwe batterij voor uw elektrische fiets.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.