Nieuwe batterij fiets

Nieuwe batterij fiets

Een nieuwe batterij voor uw fiets nodig? Bestel ze bij E-ACCU.be

U rijdt al een aantal jaren met uw elektrische fiets, dan begint u misschien te merken dat de trapondersteuning sneller hapert dan eerst. De batterij laadt niet meer zo goed en is waarschijnlijk aan vervanging toe. Dit soort van slijtage is heel normaal voor oplaadbare batterijen van alle soorten. Een nieuwe batterij voor uw fiets dringt zich op.

Batterij elektrische fiets: ingebouwd of afneembaar

Heeft u een nieuwe batterij voor uw fiets nodig? Als uw batterij in het frame is ingebouwd, dan kunt u bij een gespecialiseerde fietsenmaker terecht om de batterij te laten vervangen. Het nadeel is dat u niet kunt fietsen totdat uw fietsbatterij is hersteld.

Als de batterij van uw fiets afneembaar is, dan kan u uw fiets blijven gebruiken terwijl u wacht op uw nieuwe batterij. Bij E-ACCU.be kunt u voor zowat alle merken en soorten elektrische fietsen een nieuwe batterij bestellen. Op onze bestelpagina vindt u de prijs voor het type batterij dat u nodig heeft. U hoeft enkel het merk en het type van uw fiets in te vullen, en de gewenste capaciteit te selecteren. In een klik ziet u de juiste prijs. U bent dan nog maar een stap verwijderd van de bestelling van uw nieuwe fietsbatterij: het gaat snel en eenvoudig!

Voordelig: revisie van de batterij van uw fiets

Natuurlijk kost een nieuwe batterij niet weinig, zeker als u de prijs vergelijkt met die van een hele nieuwe fiets. Bij E-ACCU.be hebben we daarom een voordelig alternatief uitgewerkt. Dat alternatief heet reviseren. Stuur uw fietsbatterij gewoon naar ons op. Wij maken dan de behuizing open, controleren grondig alle onderdelen en maken ze schoon. Dan vervangen we de energiecellen binnenin door nieuwe, hoogwaardige cellen. Eens we de behuizing weer netjes gesloten hebben, sturen we u de batterij weer terug. Uw fietsbatterij heeft door de revisie een tweede leven gekregen en u kan weer voor jaren zorgeloos op pad met uw elektrische fiets. De besparing bij revisie zit ‘m in het hergebruiken van bestaande onderdelen. De behuizing van een batterij gaat niet zo snel kapot, dus die hoeft niet nodeloos vervangen te worden.

Wil u de prijs weten voor revisie van de batterij van uw elektrische fiets? Op onze pagina over Batterij reviseren vindt u de informatie die u zoekt. Wil u meteen bestellen? Ook dat kan snel en eenvoudig.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.