Nieuwe fietsbatterij

Nieuwe fietsbatterij

Nieuwe fietsbatterij nodig? E-ACCU.be

Rijdt u al een aantal jaren met uw elektrische fiets? Dan heeft u misschien al gemerkt dat de trapondersteuning steeds minder lang dienst doet. Het kan ook zijn dat de batterij niet meer vol geladen raakt. De batterij heeft dan last van slijtage en het wordt tijd voor een nieuwe fietsbatterij. Het is trouwens normaal dat oplaadbare batterijen slijten als ze vaak worden opgeladen. Dat geldt ook voor batterijen van bijvoorbeeld een gsm.

Ook een nieuwe fietsbatterij voor uw merk en type fiets

Heeft u een nieuwe fietsbatterij nodig, dan moet u eerst nagaan of de batterij is ingebouwd in het frame van uw elektrische fiets. Als dat zo is, brengt u uw fiets het best naar een gespecialiseerde fietsenmaker tot de batterij vervangen is.

Is de batterij van uw fiets wel afneembaar, dan kunt u eenvoudig zelf een nieuwe fietsbatterij bestellen. Terwijl u op de levering wacht, kunt u gewoon verder fietsen zonder trapondersteuning. Bij E-ACCU.be bestelt u in een handomdraai een nieuwe fietsbatterij voor zowat alle merken en types elektrische fietsen. Vraagt u zich af hoeveel dat kost, dan vindt u het antwoord zeker op onze bestelpagina. Als u het merk en type van uw fiets invult en de juiste capaciteit van de nieuwe batterij selecteert, krijgt u meteen de bijhorende prijs te zien. Overtuigd? Bestel dan snel en eenvoudig uw nieuwe fietsbatterij online.

Hoeveel kost een nieuwe fietsbatterij?

Voordeliger alternatief: revisie fietsbatterij

Een nieuwe fietsbatterij is niet meteen goedkoop, zeker in vergelijking met de prijs van een hele nieuwe elektrische fiets. Bij E-ACCU.be hebben we daarom een voordeliger alternatief uitgewerkt. Wij gaan uw eigen fietsaccu reviseren en nieuw leven inblazen. U hoeft de batterij enkel naar ons op te sturen. Wij openen dan de behuizing en maken ze grondig schoon. Dan vervangen we de energiecellen binnenin door nieuwe, gelijkwaardige exemplaren, zodat uw fietsbatterij weer als nieuw wordt. U krijgt uw gereviseerde batterij teruggestuurd en u bent weer voor een paar jaar vertrokken met uw elektrische fiets. Bij batterijrevisie recupereren we originele materialen, dat maakt revisie beduidend goedkoper dan de aankoop van een nieuwe batterij. Onnodig de behuizing te vervangen als die nog in prima staat is!

Wil u weten hoeveel de revisie van de batterij van uw elektrische fiets kost? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina Batterijen reviseren. Ook uw bestelling is er zo geplaatst!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.