Prijs batterij elektrische fiets

Prijs batterij elektrische fiets

Vindt u de prijs van een batterij voor uw elektrische fiets te hoog? Koop bij E-ACCU.be

Het is zalig rondrijden op een elektrische fiets. Maar als trotse bezitter bent u vast geïnformeerd over het feit dat de batterij van uw elektrische fiets vroeg of laat vervangen moet worden. Een nieuwe batterij is onvermijdelijk als u uw e-bike veel gebruikt en vaak oplaadt. U merkt dan dat de batterij van uw elektrische fiets storingen vertoont, dat u minder lang de trapondersteuning kan gebruiken en dat de batterij niet meer (volledig) oplaadt. Dat is geen ramp, want E-accu.be heeft de oplossing.

Een betaalbare batterij voor uw elektrische fiets

De aankoop van een elektrische fiets is een behoorlijke investering. Als u dan bekijkt dat de prijs voor een nieuwe fietsbatterij op vele plaatsen ook niet aan de lage kant is, dan is dat best een tegenvaller.

Het goede nieuws is dat er wel degelijk betaalbare, nieuwe fietsbatterijen voor elektrische fietsen bestaan, bij E-Accu.be. Omdat wij geen dure showroom of hoge personeelskosten hebben, kunnen wij quasi voor elk elektrische fiets merk een betaalbare fietsbatterij aanbieden. Op onze bestelpagina kunt u snel en eenvoudig een nieuwe fietsbatterij bestellen. De prijs voor een nieuwe fietsbatterij krijgt u direct in beeld.

Of wat denkt u van een voordeliger alternatief: de revisie van uw batterij?

Het is niet per se nodig om een nieuwe fietsbatterij te kopen. De huidige batterij een tweede leven geven… het kan perfect en het is goedkoper. Zo wordt de batterij voor uw elektrische fiets weer zo goed als nieuw.

Hoe u dit best aanpakt? Stuur uw huidige fietsbatterij naar ons op. Daarna gaan wij aan de slag. We maken de behuizing van de batterij schoon en plaatsen er nieuwe, gelijkwaardige of krachtigere energiecellen in. Na een testfase om te kijken of de fietsbatterij weer perfect werkt, sturen we ze terug naar u op. Zo kunt u weer lange tijd zonder problemen de baan op met uw geliefde elektrische fiets. Ziet u, zo eenvoudig kan een revisie van een fietsbatterij zijn. Snel, goedkoop en duurzaam, want we recycleren materialen.

Meer weten over de prijs voor een revisie van de batterij voor uw elektrische fiets? Ga naar onze pagina over batterijen reviseren, meld u aan en plaats uw bestelling.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.