Prijs huidige fietsbatterij reviseren

Prijs huidige batterij reviseren

Bij E-Accu bieden we ontelbare mogelijkheden voor het reviseren van uw huidige batterij van diverse merken en in verschillende voltages. Contacteer ons snel via info@e-accu.be. We helpen u graag verder!

Als u twijfelt welk type batterij u nodig heeft en of het inderdaad mogelijk is om de energiecellen van uw elektrische fiets te vervangen, kan u ons een foto mailen van uw huidige fietsbatterij (info@eaccu.be). Zorg ervoor dat op deze foto het typeplaatje en de oplaadplug goed zichtbaar zijn. Op basis van deze foto bezorgen wij een kostenindicatie voor het reviseren van de batterij.

Beschrijving

Na vele kilometers fietsplezier komt er een moment dat de batterij van uw elektrische fiets niet meer perfect zal presteren. De batterij laadt dan niet meer goed op, waardoor de trapondersteuning van de elektrische fiets veel minder wordt of zelfs volledig wegvalt. In veel gevallen doet dit zich voor binnen drie jaar na de aankoop van uw e-bike.

De oorzaak hiervan is meestal de uitputting van de gebruikte NiMh, LI-lion of Li-Polymeer batterijen die zich in de behuizing van uw fietsbatterij bevinden. De prijs van een nieuwe fietsbatterij ligt gemiddeld rond de € 500. Dat is voor veel mensen een forse investering in verhouding tot de aankoop van een volledig nieuwe elektrische fiets (€ 1.500 – € 2.500).

Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw fietsbatterij door ons te laten reviseren. Bij revisie van de batterij gebruiken wij de bestaande behuizing en vullen we deze met nieuwe hoogwaardige batterijen. Aan een beperkte prijs krijgt uw fietsbatterij een tweede leven en bent u weer snel op weg!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.