Reparatie batterij elektrische fiets

Reparatie batterij van uw elektrische fiets

Uw elektrische fiets gaat al heel wat jaren mee, en u merkt de laatste tijd steeds vaker dat de trapondersteuning het laat afweten. De batterij is steeds sneller leeg, u kunt ze niet meer helemaal vol laden, of – nog erger – u kunt ze helemaal niet meer opladen. In dat laatste geval is de batterij duidelijk defect. Als de batterij in het frame van uw elektrische fiets zit ingewerkt, moet u de fiets in zijn geheel naar een fietsenmaker brengen zodat de batterij vervangen kan worden. Als uw fietsbatterij afneembaar is, ligt het anders. Bij E-ACCU.be kunnen we de batterij dan snel en goedkoop herstellen. Zo krijgt uw elektrische fiets een tweede leven en kunt u er weer zorgeloos op uit. E-ACCU.be reviseert fietsbatterijen van nagenoeg elk merk en type elektrische fiets.

Vraagt u zich af of u de fietsbatterij ook zelf kunt reviseren? Lees dan zeker ons blogbericht: fietsbatterij zelf reviseren. Speelt u toch liever op zeker, stuur dan de batterij van uw elektrische fiets naar ons op voor revisie. Nadat we uw batterij hebben aangekregen, gaan we ermee aan de slag. Zo openen we de behuizing van de batterij en geven we ze een flinke poetsbeurt. Daarna vervangen we de energiecellen binnenin de batterij door nieuwe, gelijkwaardige cellen. Als u dat wenst, kunnen we de capaciteit van de batterij zelfs verhogen. We plaatsen in dat geval energiecellen met een groter vermogen terug in de behuizing. Merken we andere defecten op dan de batterijcellen of de behuizing zelf, dan kunt u ervan uitgaan dat we die ook herstellen.

Onderdelen hergebruiken

Als u kiest voor revisie van uw fietsbatterij in plaats van de aankoop van een nieuwe, dan is dat in de eerste plaats voordelig voor uw portemonnee. We hergebruiken namelijk zo veel mogelijk de bestaande onderdelen. En dat scheelt natuurlijk heel wat in de prijs!

Op onze website tonen we u hoe u de batterij van uw elektrische fiets snel en eenvoudig kunt laten herstellen. Ga naar Huidige batterij reviseren, vul het merk en type van uw elektrische fiets in, selecteer de juiste batterij en u krijgt onmiddellijk een prijsindicatie voor de reparatie van uw fietsbatterij. Bij Werkwijze vindt u bijkomende informatie over de verzending zelf en onze reparatieprocedure.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.