Reparatie batterij voor elektrische fiets

Reparatie batterij voor elektrische fiets

Op zoek naar dé specialist in de reparatie van batterijen voor elektrische fietsen? E-ACCU.be!

Met uw elektrische fiets doorkruist u dorp en land. U laadt uw fietsbatterij dus vaak op. Logisch dat de fietsbatterij na verloop van tijd slijt en de reparatie van de batterij onvermijdelijk is. Want net zoals bij oplaadbare batterijen en telefoonbatterijen is de gebruikstijd begrensd. Mogelijk ondervindt u dan dat de trapondersteuning van uw elektrische fiets vermindert. Geen nood: gewoon uw fietsbatterij opsturen naar E-Accu.be en wij zorgen voor de vakkundige reparatie.

Batterij elektrische fiets: uitneembaar of ingebouwd

Voorwaarde voor de reparatie van uw fietsbatterij is dat deze uitneembaar moet zijn. Als de batterij volledig geïntegreerd is in uw elektrische fiets, moet u uw e-bike in z’n geheel naar de fietsenmaker brengen voor reparatie. Als de batterij niet is ingebouwd en snel losgemaakt kan worden, stuurt u ze best op naar E-Accu.be. Onze experts zorgen ervoor dat uw batterij weer als nieuw wordt.

Wil u dat ook, zo’n reparatie van de batterij voor uw elektrische fiets? Vul dan het formulier in op onze pagina Batterijrevisie. Geef daar het merk en type fiets in, alsook de gewenste batterijcapaciteit om de kosten te zien. Rijdt u met een Gazelle, Giant, Sparta of Union? Bij E-Accu.be kunnen we helpen met de revisie van fietsbatterijen voor diverse fietsmerken.

Reparatie batterij elektrische fiets: zo werkt het

De eerste stap is dat u zich online aanmeldt voor de reparatie van de batterij voor uw elektrische fiets. Vervolgens vragen we u om de fietsbatterij naar ons op te sturen. Daarna gaan wij bij E-Accu.be aan de slag. Onze verdere aanpak voor de reparatie van batterijen voor elektrische fietsen:

  • We openen de behuizing en maken ze schoon
  • We herstellen wat stuk is
  • We vervangen de oude energiecellen door nieuwe
  • We testen de elektronica
  • Als de batterij weer prima werkt, sluiten we de batterij
  • We bezorgen u de gereviseerde batterij voor uw elektrische fiets

Het resultaat is een zo goed als nieuwe batterij voor uw elektrische fiets, even kwaliteitsvol en toch goedkoper dan een nieuwe fietsbatterij! Omdat wij materialen hergebruiken, is deze aanpak ook minder milieubelastend. De revisie van de fietsbatterij voor uw elektrische fiets is een slimme keuze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.