Reparatie van uw fietsbatterij

Reparatie van uw fietsbatterij

E-ACCU.be: uw partner voor de reparatie van uw fietsbatterij

U heeft al veel mooie momenten beleefd met uw e-bike, maar u voelt dat uw fietsbatterij zijn beste tijd heeft gehad. Ook al is de batterij stuk, dan kunt u nog zonder trapondersteuning fietsen. Maar dat is uiteraard niet ideaal. We begrijpen dat u er een beetje tegen opziet om uw fiets naar de fietsenmaker te brengen. Als uw fietsbatterij uitneembaar is, dan is een reparatie van uw e-bike fietsbatterij echter zo gebeurd. Bij E-Accu hebben we de oplossing voor de reparatie van uw fietsbatterij, eenvoudig en goedkoop!

Regel de reparatie van uw fietsbatterij eenvoudig online

Vroeg of laat zal elke elektrische fiets nood hebben aan de reparatie van de fietsbatterij, met name wanneer de trapondersteuning niet meet zo goed werkt of de batterij niet meer oplaadt. Dat is logisch, want net zoals oplaadbare batterijen of telefoonbatterijen, slijt een e-bike batterij door het veelvuldig opladen. Een reparatie van de fietsbatterij is de oplossing. Geen nood, E-Accu heeft jarenlange ervaring en herstelt uitneembare fietsbatterijen in een mum van tijd.

Als u uw fietsbatterij graag laat reviseren, vul dan hier het formulier in: Batterijrevisie. Geef even merk en type van uw elektrische fiets in, selecteer de gewenste batterijcapaciteit en u krijgt direct de kosten in beeld.

Laat uw fietsbatterij goedkoop, snel en duurzaam reviseren

Zodra u ons online heeft gemeld dat u uw fietsbatterij wilt laten reviseren, nodigen we u uit om de batterij op te sturen. We hergebruiken materialen zoals de behuizing en de elektronica en vervangen enkel de oude batterijen. Dit doen we als volgt:

  • In ons atelier openen we de behuizing en maken we deze schoon
  • We herstellen wat stuk is
  • We vervangen de oude energiecellen door nieuwe
  • We checken de elektronica
  • Als de batterij weer optimaal werkt, sluiten we de batterij
  • We bezorgen u de zo goed als nieuwe fietsbatterij

Kortom: de reparatie van uw fietsbatterij met E-Accu.be is voordeliger dan wanneer u een nieuwe batterij koopt. U bespaart op materiaalkosten en u laat een veel kleinere ecologische voetafdruk achter. Niet twijfelen over de reparatie van uw fietsbatterij.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.