Problemen met Sparta elektrische fiets

Problemen met een Sparta elektrische fiets

Rijdt u met een Sparta elektrische fiets en heeft u wel eens last van problemen met de fietsbatterij? E-Accu weet raad. Vaak hebben de problemen van uw Sparta elektrische fiets te maken met de batterij. De batterij is bij elke elektrische fiets de zwakke plek. Fietsbatterijen slijten nu eenmaal, dus vroeg of laat kan er wel eens een probleem opduiken. Mogelijk komt dit door veelvuldig gebruik of door de ondergrond waarover u fietst.

Wat is het probleem met uw Sparta elektrische fiets?

Als u een storing ondervindt met uw Sparta elektrische fiets, onderzoek dan eerst het probleem. Heeft u misschien minder trapkracht? Of is de batterij sneller leeg terwijl u altijd dezelfde afstand fietst? Dan kunt u er prat op gaan dat uw Sparta elektrische fiets de problemen veroorzaakt. De fietsbatterij kan toe zijn aan vervanging, waardoor u kunt overwegen om een nieuwe Sparta batterij aan te schaffen.

Of wat dacht u van een andere en prijsgunstige oplossing: de revisie van uw batterij. Op deze manier bespaart u op de hoge kosten die een gloednieuwe batterij met zich meebrengt, maar toch kunt u weer jarenlang zorgeloos genieten van het fietsen met uw Sparta elektrische fiets. Bij een revisie vervangen we de energiecellen van uw huidige accu, zoals u kunt lezen in onze werkwijze. Bij problemen met de batterij van uw Sparta elektrische fiets, mag u deze altijd naar E-Accu sturen. Wij herstellen uw fietsbatterij, vakkundig en snel!

Meer info over problemen met uw elektrische fiets

U heeft een probleem met uw Sparta elektrische fiets, maar ligt het wel aan de fietsbatterij? Een vraag voor experts. Neem best even contact op met een Sparta dealer bij u in de buurt.

Denkt u dat de storing effectief door de fietsbatterij komt? Bekijk alvast onze FAQ-pagina of blogs. Daar geven we u tips en advies om de levensduur van uw batterij te verlengen en vertellen we wat u verder nog kunt doen om terug een optimaal functionerende fietsbatterij te verkrijgen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.