Stella batterij

Stella batterij

Elektrische fietsen van het merk Stella zijn erg populair. Wist u dat E-Accu ook voor Stella-fietsen batterijrevisie aanbiedt? Er is namelijk geen enkele fietsbatterij – hoe goed ook – die tientallen jaren mee kan. Het enige wat u kunt doen om het maximum uit uw batterij te halen, is ze goed onderhouden. Laat ze bijvoorbeeld niet te lang leeg, en laad de Stella-batterij ook weer niet tè vaak op. Onderstaande tips helpen u om uw Stella-batterij goed te onderhouden.

Uw stella batterij onderhouden

Hoe onderhoudt u uw fietsbatterij optimaal? Een en ander begint bij het gebruik van uw e-bike. Vermijd om al te vaak van tempo te wisselen tijdens een fietstocht. Veel hobbelige ondergronden doen ook geen goed aan de levensduur van de batterij. Controleer regelmatig de bandenspanning, want een te lage spanning kan batterijslijtage in de hand werken. Fietst u een hele tijd niet? Neem dan de batterij van uw e-bike en bewaar ze bij voorkeur op kamertemperatuur. Wil u een Stella-batterij goed onderhouden, dan zijn er dus heel wat factoren waar u rekening mee moet houden.

Stella batterij reviseren

Werkt de batterij uiteindelijk toch niet meer optimaal of is ze stuk, dan gaat u misschien al gauw op zoek naar een nieuw exemplaar. Niet te snel, is onze raad, want we hebben een alternatief voor u. We kunnen uw Stella-batterij namelijk ook reviseren. Daarbij halen we de oude energiecellen uit het omhulsel en plaatsen er nieuwe in. Zo kan u al gauw weer op pad met uw e-bike, met hetzelfde vermogen als in het begin. Bereken vooraf de kosten voor de revisie van uw Stella-batterij.

Stella batterijlader

E-Accu reviseert niet alleen fietsbatterijen van diverse merken zoals Stella. Ook voor defecte opladers kunt u bij ons terecht. Want jammer genoeg gaan ook laders geen eeuwigheid mee. Misschien denkt u dat uw batterij kapot is, terwijl het probleem eigenlijk in de lader zit. Stuur uw lader naar ons op, dan kunnen we testen of deze nog werkt. Is uw Stella-batterijlader inderdaad defect, dan kunt u via E-Accu snel en eenvoudig een nieuwe bestellen.

Wil u meer informatie over de revisie van uw Stella-fietsbatterij of de oplader? Ga naar onze FAQ -pagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.