Revisie / hoe werkt het?

Revisie van uw fietsbatterij: hoe we het aanpakken

U fietst naar volle tevredenheid rond op uw elektrische fiets en heeft al behoorlijk wat kilometers op de teller staan. Nu stelt u vast dat de reikwijdte daalt en de trapondersteuning vermindert of zelfs wegvalt. De fietsbatterij laadt niet meer goed op. Stuur uw fietsbatterij dan naar E-Accu.be voor revisie. De batterij krijgt nieuwe batterijcellen en op de vernieuwde batterij geven wij een prima garantie. De termijn verschilt per type fietsbatterij. De fietsbatterij werkt weer betrouwbaar en duurzaam. U kunt weer jaren met plezier fietsen op uw e-bike.

Hoe verloopt de revisie van uw fietsbatterij?

e-bike batterij revisie - Eaccu.be

Stap 1.

Heeft u interesse in fietsbatterij revisie? Vraag een offerte aan via het contactformulier .

e-bike batterij revisie - verzending - Eaccu.be

Stap 2.

U geeft de fietsbatterij inclusief oplader mee aan de koerier die de batterij met oplader bij ons zal bezorgen. Zodra wij uw fietsbatterij hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging.

e-bike batterij revisie - verzending - Eaccu.be

Stap 3.

Als we de fietsbatterij en oplader hebben ontvangen, gaan we deze controleren. Via e-mail houden wij u op de hoogte van onze bevindingen. Als uit de controles blijkt dat revisie mogelijk is, openen we de behuizing van de fietsbatterij. De oude batterijcellen worden verwijderd en de behuizing wordt door ons schoongemaakt. Daarna plaatsen wij nieuwe, hoogwaardige energiecellen. Op uw verzoek kunnen we sterkere energiecellen plaatsen, zodat een grotere actieradius mogelijk is.

e-bike batterij revisie - thuisbezorgd - Eaccu.be

Stap 4.

Voordat de fietsbatterij en oplader aan u worden teruggezonden, worden ze grondig getest. U krijgt het testrapport per e-mail toegestuurd. Indien de revisie succesvol is verlopen, sturen wij uw fietsbatterij met oplader retour. Ook hiervan ontvangt u per e-mail een bericht.

Laat uw batterij reviseren!

De huidige behuizing van uw fietsbatterij wordt door ons opnieuw gebruikt. We vervangen alleen de batterijcellen en indien noodzakelijk andere onderdelen. Op deze manier kunt u veel geld besparen en gaat u duurzaam om met grondstoffen.

Mocht u niet weten of de batterijcellen van uw fietsbatterij vernieuwd kunnen worden of als u niet weet welke fietsbatterij u nodig heeft, neem dan contact met ons op. U kunt een foto sturen naar info@eaccu.be. Als op de foto van de fietsbatterij het typeplaatje en de oplaadplug goed zichtbaar zijn, kunnen wij u een goede indicatie geven van de kosten voor het reviseren van de fietsbatterij.

Soms is de fietsbatterij te ver uitgeput of kapot en is deze niet meer te repareren. Herstellen is dan niet mogelijk of economisch niet aan te raden. In dat geval kunt u bij E-Accu.be ook terecht voor de aankoop van een nieuwe fietsbatterij.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.