Wat kost een nieuwe fietsbatterij?

Wat kost een nieuwe fietsbatterij?

U bent de trotse bezitter van een elektrische fiets, mooi zo! Het prijskaartje voor de aankoop nam u er graag bij, want zo’n e-bike vol technische snufjes is absoluut de moeite waard. Hou er echter wel rekening mee dat uw fietsbatterij regelmatig vervangen moet worden. Wanneer precies hangt een beetje af van het gebruik en de manier waarop u met uw fietsbatterij omgaat. Een gewaarschuwd man is er twee waard, want de kosten voor een nieuwe fietsbatterij kunnen wel eens oplopen.

Een dure nieuwe fietsbatterij of geld besparen?

Voor het geval uw fietsbatterij het begeeft, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt een nieuwe batterij voor uw e-bike kopen. Let wel op het prijsverschil: dat wordt bepaald door de capaciteit en het type batterij. Zo is bijvoorbeeld een lithium-ION batterij in de regel goedkoper dan een nieuwe LiFePo4 fietsbatterij, omdat de energiecellen van een lithium-ION accu minder duur zijn. Uiteraard kunt u altijd kiezen voor een nieuwe merkbatterij van de fietsendealer. Even goed, maar interessanter qua prijs zijn fietsbatterijen van een blanco merk, of zelfs gereviseerde batterijen die ooit van iemand anders zijn geweest.

Graag meer duidelijkheid over de kosten van een fietsbatterij? Neem contact op met E-Accu.be voor een helder prijsvoorstel voor een nieuwe fietsbatterij.

Prijzen nieuwe vs. gereviseerde fietsbatterij

Sowieso interessanter qua prijs is het reviseren van een fietsbatterij. Fietsbatterijenspecialist E-Accu.be zorgt ervoor dat uw oude batterij weer als nieuw wordt door er nieuwe energiecellen in te steken. Bovendien kunt u kiezen voor extra technologie, zodat uw elektrische fiets nog meer doet dan voorheen. Of laat de batterijcapaciteit verhogen, zodat uw actieradius aanzienlijk wordt vergroot.

Voor dit alles staat E-Accu.be garant. Jarenlange ervaring in duurzame revisie van fietsbatterijen en fietstechnologie zorgt voor het beste resultaat. Daar kunt u vanop aan. Bekijk hier alvast de prijzen voor een revisie van uw fietsbatterij en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.